Hoe we het bezoekersverbod bij verzorgingshuizen tackelen

Maatregelen rondom het coronavirus zorgen ervoor dat de leefkracht van velen onder druk staat. Veel ouderen voelen zich in deze situatie extra kwetsbaar. Niet alleen vanwege de gezondheidsrisico’s, maar ook omdat er door de maatregelen meer eenzaamheid ontstaat.

 

 

Op hetzelfde moment zagen we, Devin van Gelder (eigenaar event-organisator Huisfeestjes.nl, 26) en Roel Nelis (eigenaar tentenleverancier Tentsupply, 26), onze snel groeiende bedrijven in een klap tot stilstand komen. We hebben de koppen bij elkaar gestoken en een betaalbaar en direct leverbaar concept uitgewerkt om bezoek aan ouderen in verzorgingstehuizen weer mogelijk te maken.

 

 

 

Al op 13 locaties in Noord -en Zuid-Holland zijn bezoekers ruimtes geplaatst en de reacties zijn hartverwarmend. Het is mooi om te zien hoe er dankbaar gebruik wordt gemaakt van de ruimtes. Sommige mensen nemen foto’s mee van vroeger of komen zingen voor de verjaardag van hun opa, oma, vader of moeder. Je ziet dat die mensen het moeilijk hebben, ze zijn eenzaam en kijken lange tijd uit naar een bezoekje. We zijn dan ook trots dat we hier een oplossing voor kunnen bieden en het geeft ons voldoening in deze gekke tijd.

 

Door een verbod op evenementen tot 1 september zagen we dat ruim 95% van de geplande projecten gecanceld worden. En dat precies op het moment dat ons verwachtte seizoen weer zou beginnen. De timing kon wat dat betreft niet slechter.

De bezoekers ruimtes zijn ondanks het kleine succes alsnog een druppel op een gloeiende plaat. Normaal doen onze beide bedrijven in deze tijd van het jaar tientallen opdrachten in de week. Daarom is dit concept pas het begin van de strijd tegen het coronavirus. Ook voor de horeca, scholen en sportverenigingen zijn de eerste plannen gemaakt om te kunnen functioneren in een anderhalve meter-economie.

 

Kunnen we jou ergens mee helpen? Laat het ons graag weten, we sparren en adviseren graag met je mee. Tot die tijd, stay strong en droom zacht over het eerste feestje wat hopelijk snel gaat komen!

Greetz,

 

    Devin -Team Huisfeestjes.nl

 

 

 

Aan wie hebben wij al geleverd

Life Fit Haarlem - Mireille

Op 12 januari hadden wij een Nieuwjaars borrel voor onze leden (groot fitnesscentrum in Haarlem). Een hapje, een drankje en daar kon uiteraard muziek niet bij ontbreken. Dit hebben wij geregeld via Huisfeestjes.nl. Beter gezegd, zij hebben alles voor ons geregeld. Wat een service. Snelle reactie op al onze vragen en wensen. Zij voelden feilloos aan wat onze wensen waren en hoe dat ingekleed moest worden. Het was een top feestje….met een top DJ! Wij hebben het volgende feestje, met DJ en apparatuur via huisfeestjes.nl alweer geboekt.

Kweekcafé - Brigitte

Huisfeestjes verzorgt voor ons al enige tijd alle audio die nodig is voor bijeenkomsten, lezingen en presentaties. We zijn erg tevreden over de omgang, de service en de hulp op locatie. De kwaliteit van de sets is goed en ze denken mee over de juiste setting. Zo kunnen we onze klanten ook optimaal faciliteren.

Stone Fashion Group- Olav

Een zeer prettig bedrijf om mee samen te werken. Inmiddels al vele feesten/modeshows/diners met Huisfeestjes georganiseerd en altijd is alles tot in de puntjes verzorgd. Voor zowel grote als kleine producties wordt er meegedacht en te allen tijden rekening gehouden met de specifieke wensen. Alles is mogelijk.

100% Geslaagd - Floor

Alles top geregeld van begin tot eind, goede afspraken mee te maken, wordt met je meegedacht en hebben er ontzettend veel verstand van. Zou sowieso volgende keer weer via hun mijn feest regelen!

Top! - Greet

Fijne samenwerking en uitstekende service, ook op zondag. Een volgende keer zou ik ‘Huisfeestjes’ zo weer bellen.