Wij weten van elk feest een feest te maken die de boeken ingaat!

Huisfeestjes.nl is ontstaan door een vriendschap van Barend Boelaars en Devin van Gelder, die een passie delen in feesten en ondernemerschap. De leukste feesten samen bezoeken maar vooral het geven van te gekke feesten doen zij met veel plezier.

 

Het geven en organiseren van feesten die de boeken ingaan is hun dan ook op het lijf geschreven. Hierin zagen zij ook een kans om hun ambitie naar ondernemerschap te uiten. ‘Wij weten van elk feest een feest te maken die de boeken ingaat’; aldus Devin van Gelder.

Zij zagen de trend dat het traditionele huisfeestje steeds meer terrein won ten opzichte van het uitgaan. Het gezellige feestje waarbij jezelf bepaalt wie er komt en tot hoe laat het feestje duurt. Bovendien is het een stuk goedkoper dan het steeds duurder wordende uitgaansleven. Desalniettemin komt er veel bij het organiseren van een huisfeest kijken.

 

Een onderdeel om de feesten beter en gemakkelijker georganiseerd te maken is Huisfeestjes.nl op in gesprongen. Niet meer naar de supermarkt, drankhandel en licht & geluidsverhuur. Niet meer zelf alles opbouwen en vervolgens afbouwen. Elk huisfeest groot en klein kan volledig worden verzorgd.

 

 

 

Maatwerk

Waarom moeilijk als het makkelijk kan?! Wij kunnen geheel verzorgde huisfeestjes aanbieden. Biertaps, partytenten, heaters, hapjes en drankjes noem het maar op. Wij kunnen aan jouw wensen voldoen zodat jouw feest er een wordt om nooit meer te vergeten!

Service

Waar is dat feestje…? Is het feestje in de omtrek van 20km rondom Haarlem dan worden onze verhuurproducten gratis bezorgd, opgehaald en geïnstalleerd. Daarbuiten worden scherpe transport kosten gerekend, installatie door ons is een zekerheid. We zoeken een oplossing naar al uw persoonlijke wensen. Bovendien zijn wij voor ondersteuning 24/7 bereikbaar.

Flexibel

Last minute aanvragen, terugnemen onaangebroken drank, langer of korter aanwezig zijn van personeel enz.enz. We doen er alles aan om jouw, de klant zo veel mogelijk te ontlasten en je eindelijk eens laten te genieten tijdens jouw feest.

Betaalbaar

U houdt toch wel van een feestje? Huisfeestjes.nl wil dan ook dat ieder evenement een top feest wordt! Om het voor iedereen toegankelijk te maken hanteren wij zeer aantrekkelijke verhuur prijzen. Van de kosten in ieder geval geen kater!

Aan wie hebben wij al geleverd

Dave van der Wal

Avond van te voren besteld, volgende ochtend geleverd. Klasse!

Mark Meeuwis

Fantastisch! Machtig mooi!