Wij weten van elk feest een feest te maken die de boeken ingaat!

Huisfeestjes.nl is ontstaan door de gedachte dat een ieder moet genieten tijdens haar of zijn event. Of het nou een huisfeest is of een bedrijfsevent, de organisatie blijkt altijd toch tijdrovender dan vooraf verwacht. Het vinden van de beste leveranciers, de coördinatie van de verschillende leveranciers en de algehele uitvoering voor en tijdens je event kan volledig door ons ontzorgt worden.

 

Huisfeestjes.nl is een event service producer. Naast het aanbieden van onze expertise in losse verhuur van bijvoorbeeld licht, geluid en overkappingen bieden we ook volledig verzorgde events aan. Dat houdt in dat we in al jouw wensen voorzien en die coördineren, je hebt dus maar een aanspreekpunt en dat zijn wij.

Denk hierbij aan een (high end) thuisfeest, modeshow, commercieel feest, bedrijfs event of opening. Hierdoor heb je als organisator een ervaren partij aan je zijde die de grootste zorgen uit handen neemt.

 

In overleg is elke samenwerking mogelijk. Zelf je artiesten al geregeld of jezelf willen uitsloven als keukenprins(es)? Geen probleem, we ondersteunen, adviseren en helpen graag waar jij als klant bij gebaat bent. Geheel vrijblijvend kunnen we altijd onze gedachtes en daarbij behorende offerte uiteenzetten. Vervolgens beslis jij wat je daadwerkelijk door ons geregeld wilt laten worden.

 

We komen graag bij je langs om kennis te maken, je wensen te bespreken en onze diensten verder toe te lichten.

 

 

 

Maatwerk

Waarom moeilijk als het makkelijk kan?! Wij kunnen geheel verzorgde events aanbieden. Licht, geluid, beeld, special effects, meubilair, aankleding, kluisjes, tenten, artiesten, beveiliging, horecapersoneel, stroomvoorziening, toiletten, catering, drank, videoproductie, fotografie etc.etc. Wij kunnen aan jouw wensen voldoen zodat jouw feest er een wordt om nooit meer te vergeten!

Flexibel

Last minute aanvragen, terugnemen onaangebroken drank, langer of korter aanwezig zijn van personeel enz.enz. We doen er alles aan om jouw, de klant zo veel mogelijk te ontlasten en je eindelijk eens laten te genieten tijdens jouw feest.

Service

Waar is dat feestje…? Is het feestje in de omtrek van 10km rondom Haarlem dan worden onze online verhuurproducten gratis bezorgd, opgehaald en geïnstalleerd. Daarbuiten worden scherpe transport kosten gerekend, installatie door ons is een zekerheid. We zoeken een oplossing naar al uw persoonlijke wensen.

Betaalbaar

Je houdt toch wel van een feestje? Huisfeestjes.nl wil dan ook dat ieder evenement een top feest wordt! Om het voor iedereen toegankelijk te maken hanteren wij zeer aantrekkelijke verhuur prijzen. Van de kosten in ieder geval geen kater!

Aan wie hebben wij al geleverd

Life Fit Haarlem - Mireille

Op 12 januari hadden wij een Nieuwjaars borrel voor onze leden (groot fitnesscentrum in Haarlem). Een hapje, een drankje en daar kon uiteraard muziek niet bij ontbreken. Dit hebben wij geregeld via Huisfeestjes.nl. Beter gezegd, zij hebben alles voor ons geregeld. Wat een service. Snelle reactie op al onze vragen en wensen. Zij voelden feilloos aan wat onze wensen waren en hoe dat ingekleed moest worden. Het was een top feestje….met een top DJ! Wij hebben het volgende feestje, met DJ en apparatuur via huisfeestjes.nl alweer geboekt.

Kweekcafé - Brigitte

Huisfeestjes verzorgt voor ons al enige tijd alle audio die nodig is voor bijeenkomsten, lezingen en presentaties. We zijn erg tevreden over de omgang, de service en de hulp op locatie. De kwaliteit van de sets is goed en ze denken mee over de juiste setting. Zo kunnen we onze klanten ook optimaal faciliteren.

Stone Fashion Group- Olav

Een zeer prettig bedrijf om mee samen te werken. Inmiddels al vele feesten/modeshows/diners met Huisfeestjes georganiseerd en altijd is alles tot in de puntjes verzorgd. Voor zowel grote als kleine producties wordt er meegedacht en te allen tijden rekening gehouden met de specifieke wensen. Alles is mogelijk.

100% Geslaagd - Floor

Alles top geregeld van begin tot eind, goede afspraken mee te maken, wordt met je meegedacht en hebben er ontzettend veel verstand van. Zou sowieso volgende keer weer via hun mijn feest regelen!

Top! - Greet

Fijne samenwerking en uitstekende service, ook op zondag. Een volgende keer zou ik ‘Huisfeestjes’ zo weer bellen.