Video impressie

Dit is Huisfeestjes.nl!

Wij houden ons bezig met het organiseren van de leukste en vetste huisfeestjes in heel Nederland! Naast het leveren van de benodigde feestartikelen, helpen wij ook met het uitdenken van jouw event zodat het er eentje wordt om nooit te vergeten! Kijk op onze website onder showroom en shops naar alle mogelijkheden die wij bieden voor het organiseren van jouw event. Zie je iets niet staan dat je wel nodig hebt voor jouw event? Neem dan gerust contact met ons op en dan kunnen wij samen een gepaste oplossing zoeken.

 

Check hieronder een actuele feed van video’s wat bij Huisfeestjes.nl speelt.

Foto’sVideo’s

Het bizarste Huisfeest tot nu toe!

In samenwerking met Scantraxx Records (het grootste hardstyle platform ter wereld) een win actie opgezet. Win een volledig georganiseerd huisfeest met jouw harstyle idoolen als live act. De samenwerking met de betrokken partijen was fantastisch en het resultaat mag er ook wezen. Nogmaals dank aan Sjorsrproductions, Digital Punk, Jack of Sound, Malua, DJ Sjek, MC Da Syndrome, Scantraxx Recordz en BPM mgmt.

Dit zijn wij!

Een kleine impressie hoe het er bij jouw thuis uit kan komen te zien. Voor deze gelegeneid is het volgende geleverd door ons: fotograaf, bedieing, dj, dranken, geluidinstallatie, verlichting, tent, heaters, sta-tafels, glaswerk.

Afterparty Aimée de Film

Benefiet avond tbv eindproject van verschillende studenten op de Nederlandse Film Academie. Aimée de film zal begin 2018 op de NPO te zien zijn.

Huisfeest Dispuut Elegast

Jaarlijks terugkerend huisfeest van Dispuut Elegast in Nijmegen waar wij meubilair, biertaps, licht, geluid en op -en afbouw hebben verzorgt.