We horen graag wat je van je feest vond!

Recensies

We stellen het erg op prijs als je onderstaand formulier invult om ons te laten weten wat je van je feestje vondt.

 

 
  Aan wie hebben wij al geleverd

  Life Fit Haarlem - Mireille

  Op 12 januari hadden wij een Nieuwjaars borrel voor onze leden (groot fitnesscentrum in Haarlem). Een hapje, een drankje en daar kon uiteraard muziek niet bij ontbreken. Dit hebben wij geregeld via Huisfeestjes.nl. Beter gezegd, zij hebben alles voor ons geregeld. Wat een service. Snelle reactie op al onze vragen en wensen. Zij voelden feilloos aan wat onze wensen waren en hoe dat ingekleed moest worden. Het was een top feestje….met een top DJ! Wij hebben het volgende feestje, met DJ en apparatuur via huisfeestjes.nl alweer geboekt.

  Kweekcafé - Brigitte

  Huisfeestjes verzorgt voor ons al enige tijd alle audio die nodig is voor bijeenkomsten, lezingen en presentaties. We zijn erg tevreden over de omgang, de service en de hulp op locatie. De kwaliteit van de sets is goed en ze denken mee over de juiste setting. Zo kunnen we onze klanten ook optimaal faciliteren.

  Stone Fashion Group- Olav

  Een zeer prettig bedrijf om mee samen te werken. Inmiddels al vele feesten/modeshows/diners met Huisfeestjes georganiseerd en altijd is alles tot in de puntjes verzorgd. Voor zowel grote als kleine producties wordt er meegedacht en te allen tijden rekening gehouden met de specifieke wensen. Alles is mogelijk.

  100% Geslaagd - Floor

  Alles top geregeld van begin tot eind, goede afspraken mee te maken, wordt met je meegedacht en hebben er ontzettend veel verstand van. Zou sowieso volgende keer weer via hun mijn feest regelen!

  Top! - Greet

  Fijne samenwerking en uitstekende service, ook op zondag. Een volgende keer zou ik ‘Huisfeestjes’ zo weer bellen.